Egyedi konyhabútor

Ha már megálmodta álmai konyháját, de nincs ki megcsinálja, vagy nem is tudja, milyet szeretne, csak praktikusabb és szebb legyen, mint a mostani, hívjon bátran!
20 év tapasztalattal rendelkezem, munkáimra garanciát vállalok - ráadásul mivel tényleg én készítem, nem adom ki alvállalkozóknak, az áraim is a legjobbak a városban!
Sőt! Amennyiben úgy dönt, a beépített gépek gondját is rám bízza, felár nélkül, a pénztárcájához igazítva választom ki a legjobb terméket, beszerzem és be is építem!

Hívjon bizalommal: +36-20 345-6789

Egyedi bútor vagy akár Jörgemöllǝr

Konyhabútor, étkezőasztal, szék, tálalószekrény, dohányzóasztal, polc, polcrendszer, tv-állvány, beépített bútor, gardróbszekrény, ágy, galériás ágy, komód, éjjeliszekrény, gyerekbútor, gyerekágy, emeletes ágy, fürdőszobaszekrény, beépített előszoba szekrény, tároló rendszer - 20 példa arra, amit sokkal praktikusabb, ha egyedileg, az Ön elvárásai szerint készülnek! Ráadásul, ha engem választ álmai bútorának megvalósítására, nem is biztos, hogy drágább lesz, mintha lapra szerelve megvenné a tömegtermékes változatát!

Ha pedig bármi ok miatt úgy dönt, IKEA, JYSK stb. bútort vásárol, de már előre fél az összerakástól: szívesen segítek és az áruház által biztosított szerelőnél olcsóbban - sőt, ha kell, plusz megerősítést alkalmazva - összeszerelem Önnek a bútorát!

Hívjon bizalommal: +36-20 345-6789

Bel-és kültéri építészet

Fa ajtó, ablak, lépcső, lambéria, ablakpárkény és küszöb valamint kültéri kerti bútor, kerti játékok, kerti pad készítésében, cseréjében, javításában is nagy tapasztalattal rendelkezem.
Minőségi munkáim kiállják az idő próbáját!

Hívjon bizalommal: +36-20 345-6789

Pár büszkeségem

Nyaraló, Szentendre

Egy író barátom megálmodta magának, én pedig elkészítettem neki.

Nappali, budai villa

Egy 110 éves vadászlak teljeskörű külső-belső felújításakor a bútorok és a fa ajtók, ablakok.

Kerti bútor, Pécs

A megbízó modern, mégis természetközeli álmának megvalósítása.

A saját konyhám, újpest

Madarat tolláról, asztalost konyhájáról!